24 d’octubre del 2009

DIES DE PLUJA

Hola a tothom.
M'agradaria comentar el tema de les obertures de les portes del Col.legi, sobretot en dies de pluja.
Algú sap si hi ha cap "regulació" de l'horari per obrir les portes, o és simplement una qüestió de cada centre?
No aniria malament que obrissin un parell de minuts abans per anar entrant progressivament evitant així els problemes de col.lapse tant habituals últimament i seria una molt bona solució fer-ho cinc o deu minuts abans a l'entrada i a la sortida els dies de pluja.
Què opineu, podem comentar-ho als pares del Consell Escolar perquè ho proposin?

4 comentaris:

  1. La meva opinió és que les portes haurien d'obrir-se 10 minuts abans, així, l'entrada seria més esglaonada i tranquil·la. Tinc la sensació que des de fa uns dies ja obren la porta una mica abans, però encara és insuficient.

    Quan acabin les obres del carrer Garcilaso, no seria una bona idea que també es pugués entrar per la porta de Garcilaso? Amb dues portes d'entrada, les aglomeracions desapareixerien.

    ResponElimina
  2. Em sembla que fa uns anys ja s'entrava per la porta de Garcilaso però, com que la vorera és estreta per la gent que hi accedeix i hi va haver algun problema amb cotxes, es va deixar d'utilitzar per a entrades-sortides diàries.

    Pel que fa a l'hora d'entrada i sortida, la responsabilitat de l'escola envers els alumnes comença a les 9 i acaba a les 17h., per tant, si obrissin abans no es podrien fer responsables de qualsevol incident que pogués passar.

    ResponElimina
  3. Crec que seria un tema més a tenir en compte a l'ordre del dia en la reunió que han de convocar ESCOLA - PARES - AMPA. A veure si podem saber més informació envers el que s'està fent.
    Per cert..aprofito per dir vos que el grup de 2º que aquest any està ubicat al antic espai de lleure de l'escola ja té els penjadors posats per tal que poguin tots penjar les xaquetes..

    ResponElimina
  4. Tal com diu ralip la responsabilitat de l'escola comença a les nou en punt. Per tant, el fet de no obrir l'escola respon a un tema legal de responsabilitats i no crec que el puguem discutir en consell escolar. La llei és la llei...

    ResponElimina