27 d’octubre del 2009

REUNIÓ AMB EL CONSELLER DEL BARRI

Varies mares van anar ahir dilluns 26 d'octubre a parlar amb el Conseller del Districte, l'Enric Fernández-Velilla i aquest és un petit resum de la conversa.


Sembla que per al proper curs també hi haurà un excedent de places a P3.  Desconeixem com actuarà l'administració però l'Enric pensa que el CEIP Ferran i Clúa no serà el col.legi on s'implantarà un curs més de P3 bàsicament per un problema d'espai.
Li hem manifestat la nostra preocupació de que la direcció del centre ho pogués tornar a acceptar sense resistència: ni demanar res a canvi, ni fer cap tipus de pressió. Ell realment no ho veu viable.


Hi ha la possibilitat del Pompeu Fabra, que malgrat no tenir opció per aixecar un altre nivell per acollir més alumnat,  sí que té capacitat per a una aula més de P3.
El Timbaler del Bruc també seria factible, però pertany a Nou Barris i surt de la jurisdicció pròpia. L'opció més vàlida sembla el Rosa dels Vents que fa dos cursos va estar a punt de tancar el P3 per manca de places. Actualment té un equip docent molt implicat i que funciona molt bé amb els alumnes.

Ens ha estat explicant la reforma de l'àrea Canòdrom i Tennis Meridiana (que ja està en procés d'expropiació) i hi construiran un munt d'equipaments: pistes poliesportives, llar d'infants, casal de gent gran, centre de dia... però res d'una escola. Li hem plantejat si no fora possible una escola ni que fos d'una sola línia i podria ser una proposta a fer a la "taula de treball" que s'hi ha creat. Cal veure com contactar-hi i anar a informar-nos. 


Li consultarà a la Sra. Mumbrú, consellera d'Educació del Districte, si sap res d'aquest nou grup de nens de 3 anys que sense remei s'haurà de recol·locar. Creu que no hi ha cap previsió encara, però li hem insistit en que seria desastrós un altre fet consumat. També li demanarà per les obres pendents. En breu tindrem informació d'aquesta consulta.


Volem agrair a l'Enric Fernández-Velilla la seva atenció i implicació.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada