29 de gener del 2010

RESUM REUNIÓ 27 DE GENER

A la reunió d'ahir de la Taula de treball Acàcies varem decidir:

· Demanar a l'Enric Fernàndez, conseller del barri, si ja te una data per reunir-nos amb algun membre del Consorci. Ja hem fet la gestió i esperem la resposta.

· Parlar amb el tècnic de barri (que està al centre de El Caliu) per veure que s'ha de fer a la Comissió de seguiment a la qual hi tenim un membre, i a través de la qual potser també podrem incidir en el tema.

· Refer i actualitzar la carta de demanda al Consorci de Barcelona que varem enviar al mes de juny conjuntament amb la direcció de l'escola i de l'institut i les dues AMPAS, i a la qual el Consorci no va respondre. Varem acordar que aquesta carta l'escola la pot passar a totes les famílies i que la retornin signada si s'acullen a la demanda. Aquest matí el director de l'escola ha dit que no té inconvenient en aquest punt i que podria passar la carta i veure la manera de recollir-les.

· Hi ha dos membres de la Taula de treball que tenen fills a l'institut i parlaran amb la seva directora per explicar-los aquest tema de les cartes i demanar si ells també ho volen fer i com fer-ho. De fet, ells hi tenen encara mes interès que nosaltres.

· El proper dimarts, 2 de febrer, hi ha la reunió de Districte Educació, a Can Fabra. Hi assistiran la regidora del districte, Sra. Mumbru, i el gerent del Consorci, Sr. Blasco. Un dels nostres membres hi assistirà. Avui, el director de l'escola ha comentat que potser hi assistiran també els membres de la Comissió "oficial" que es va crear a finals del 2009 (un professor, un pare, el director i un membre de l'APA)

La propera reunió de la Taula de treball serà el 17 de febrer, a les 19.30 hores.

US ANIMEU??

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada