13 de gener del 2010

CONSELL DE BARRI 12 DE GENER

Ahir dimarts 12 de gener varies mares van assistir al Consell de Barri on van formular a la Regidora del districte Sra. Gemma Mumbrú,  les següents preguntes:
1. A que es destinarà el pressupost otorgat per projectes de millora del CEIP Dr. Ferran i Clua (DOG del 26/10/09) i adjudicats a Tècniques de Construcció Mir, S.L.?
 
2. On van anar a parar els recursos destinats a la millora dels patis del CEIP Dr. Ferran i Clua (pendent des del trieni 2003-2005) i a l'ampliació d'aquest centre i de l'IES Alzina (Projecte Acàcies)? En quin punt es troba aquest projecte? 
 
3.Donat que diversos centres educatius de Barcelona estan sufragant les seves obres de millora amb fons del plan E, l'Ajuntament va sol·licitar aquest tipus d'ajut per finalitzar les obres pendents al nostre centre? En cas de prorrogació d'aquests fons (plan E), perquè no es sol·liciten aquests ajuts per la millora del CEIP Dr. Ferran i Clua i l'IES Alzina?
 
4. Perquè quan l'IES Alzina va sol·licitar utilitzar els espais d'Acàcies com a aules de suport se li va denegar l'utilització d'aquests espais?
   
La resposta de la regidora va ser que ens convocaria a una reunió amb el Consorci per parlar d'aquest tema. El conseller de barri ens confirmarà quan serà aquesta reunió.


Recordeu que el proper 27 de gener tenim reunió per parlar de les nostres accions.

Us informarem puntualment!!




 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada