20 de novembre del 2009

NOVA UTILITAT EDIFICI ACÀCIES

Avui hem rebut una carta de l'escola on explica les "noves" utilitats que l'Administració ha decidit donar-li a l'edifici d'Acàcies. Al blog del Conseller del Districte de Sant Andreu podeu veure l'explicació d'aquesta "campanya de Nadal".

Hem demanat a l'Ampa amb signatures de moltes famílies, una propera assemblea per parlar d'aquest tema.  Esperem que l'Escola la convoqui posterior al Consell Escolar del proper dilluns 23.

Si hi havia cap dubte en relació a la "disposició" de l'Administració de complir les seves promeses en relació a les obres de millora del nostre Centre i de l'Institut, amb aquesta nova acció ha quedat totalment resolta.

És la crisi el veritable motiu pel qual encara aquest equipament no és propietat del Consorci o potser ni existeix el projecte d'ampliació i millora que ens van prometre?

Hem d'esperar 2 ó 3 o per què no, 5 anys més per aconseguir aquestes millores tan necessàries?

Hem d'esperar a que s'acabin equipaments socials previstos posteriorment al nostre projecte? Potser el Canòdrom és més important? Quina prioritat tenen la nostra escola i els nostres fills al nostre Districte i a la nostra ciutat?

És un bon moment per parlar de tot això no creieu?


3 comentaris:

  1. Hem d'esperar a rebre informació sobre el consell escolar d'ahir.
    Algú sap com va anar??

    ResponElimina
  2. És imprescindible una reunió Escola-AMPA-Famílies per posar el tema damunt la taula tal com està ara i mirar de veure qué es pot fer davant aquesta situació.
    Només cal estar-hi d'acord i aguantar?
    És que el funcionament d'una escola com la nostra no és una prioritat del barri?
    Ni tan sols unes obres de millora del pati que són necessàries per la seguretat dels nostres fills?
    Això no pot quedar així. Si més no, s'ha d'intentar fer alguna cosa entre tots i ara ha d'anar de debó, sense conformismes i disposats a tot el que permeti la llei.

    ResponElimina
  3. Els nostres representants al Consell ens han dit que ja se'ns informarà del què es va tractar, i com, aquest assumpte.
    Així doncs, ens queda esperar una miqueta més i, això sí, si finalment té lloc la reunió fer-ne partíceps a tantes famílies com sigui possible.

    Només amb una assistència majoritària serà possible arribar a un acord APA (famílies incloses) i escola per definir l'actuació a seguir.

    ResponElimina